KURANI SHQIP


Shkarko Ketu te gjithe Kuranin me lexim Shqip

 

www.kurani-shqip.com eshte nje faqe e cila ju vjen ne ndihme per te degjuar Kuranin kudo qe te jeni, ne shtepi, makine, pune apo shkolle. Teksti eshte i perkthyer ne gjuhen shqipe dhe mund te shkarkohet lehtesisht.
Gjate leximit ne gjuhen shqipe suret shoqerohen nga nje ze i dyte lexues ne arabisht nga “Abu Bakr Al Shatri”. Gjithshka mund te shkarkohet falas por eshte e ndaluar perdorimi i ketij materiali me qellime perfitimi.
Ne kete faqe do te gjeni dhe materiale te tjera si “ Historia e Profetit Muhamed (Alejhi Selam) “ dhe dramen “ Dijetari dhe Zullumqari.
Materialet e kesaj faqe nuk jane prodhim i joni por jane marre nga faqe te tjera ne internet. Perpunimi eshte bere ne cilesi por jo ne permbajtje. Allahu ja u shperblefte me te mira.